Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας ξεκινά το 1971, όταν ο Γιώργος Αγάθης με τη γυναίκα του Ελευθερία ανοίγουν τον πρώτο φούρνο στο Σχιστό Κορυδαλλού. 
 
Το 1987 η οικογενειακή επιχείρηση αλλάζει χέρια και τα ηνία αναλαμβάνει ο γιος του μπαρμπα Γιώργη Βαγγέλης όπου μαζί με την οικογένεια του δραστηριοποιείται πιο ενεργά και δημιουργούν αλυσίδα αρτοποιείων στην Αττική.
 
Το 2010 ξεκινά και το 2ο μέλος της οικογένειας του μπαρμπα Γιώργη η Κατερίνα, η οποία κι αυτή με την οικογένειά της ανοίγουν φούρνο στην όμορφη γειτονιά της Κηπούπολης στο Περιστέρι.
 
 
Τρεις γενιές παράδοση.
Μια παράδοση που ξεκίνησε το 1971 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, φέρνοντας σε κάθε σπίτι τη μυρωδιά του ζεστού παραδοσιακού ψωμιού με απόλυτο σεβασμό στην ποιότητα, την φροντίδα και την αγάπη για όλους.